Welkom bij Caption Photo Gallery

De tijdloze vergroting van het nieuws moment.

Zoek je een bijzondere foto voor aan je muur van een specifieke gebeurtenis, je favoriete arties of anders? Neem dan contact met ons op. Wij sturen je een 'handpicked' selectie.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt onze volgende nieuwsbrief.

Fotograaf in beeld: Kees Scherer

Zijn creatief gebruik van tegenlicht en strijklicht in zijn zwart-witfotografie werd menigmaal geroemd. Een tweede element in zijn fotografie was de compassie met de mensen op straat. Kees Scherer was verslaafd aan de straat en verknocht aan de stad.


kijk verder

Editors' Choice

Mooie 'hand picked' foto’s. Mooi in de zin van ontroerend, inspirerend of bijzonder en als beeldende aanvulling op jouw interieur thuis. Elke foto vertelt een verhaal maar elke zorgvuldig geselecteerde foto is in staat jouw eigen verhaal aan te vullen, bewust of onbewust. Neem contact met ons op als je een specifieke foto zoekt voor aan je muur.

Fotograaf in beeld: Warren Richardson

Misschien heb je zijn naam weleens gehoord: Warren Richardson. Warren is een Australische fotojournalist. In 2016 won hij de World Press Photo met zijn indringende zwart-wit foto van een man met een kind bij een prikkeldraadhek aan de grens van Servië en Hongarije.


kijk verder

Power vrouwen

In beeld terugblikken op 2021

Een handmatige selectie uit het ANP jaaroverzicht 2021 met de beste Nederlandse nieuwsbeelden.

Mis je 'jouw' moment voor aan je muur? Laat het ons weten en we gaan voor je op zoek.

Hollandse helden

Wie is er niet op gegroeid met een persoonlijke held; een actrice, presentator of zanger(es). In onze fotowinkel hebben we een selectie gemaakt van een aantal Hollandse helden.

Verweesde foto's

Deze foto's zeggen meer dan 1000 woorden, want de woorden zijn kwijt.

Door de jaren heen is er helaas veel informatie bij foto's verloren gegaan. Daardoor weten we vaak niet het exacte jaartal of de locatie en in sommige gevallen ook niet wie of wat er op de foto is vastgelegd. We roepen daarom jouw hulp in om ons te helpen met het toevoegen van de juiste informatie bij deze unieke historische foto's zodat ze vindbaar blijven.


kijk verder

Categorie

Tijdreis langs de trends

De fantastische teletijdmachine 'Get Back' is daar het uitmuntende bewijs van. De studio opnames zijn in meerdere opzichten alsof je bij de Beatles zit. Denk de bontjassen weg en je matcht zo met de mode uit 1969. Dat gevoel verandert pas als je de opnames van buiten de studio ziet.


Kijk verder

'Fly me to the moon'

Een vliegtuig onderweg van Berlijn naar Londen passeert de volle maan bij zonsopgang. Fotograaf Jeffrey Groeneweg wist dit mooie moment vast te leggen.

Koning Winter

Typisch Holland

De standaard invulling van Typisch Holland is over het algemeen niet interessant voor ‘’aan de muur’’.  Klompen, Tulpenvelden, Haring happen, pannenkoeken, Sinterklaas met een inmiddels niet Zwarte Piet, etc.


Kijk verder

Grand Prix

De eerste Formule 1 Grand Prix auto’s scheurden al in 1948 in het duinen circuit van Zandvoort. Vrijwel alle grote racelegendes uit de Formule 1 races hebben in Zandvoort gereden.

Ruim 70 jaar later vormde het circuit het decor voor de grootse overwinning van Max Verstappen.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.