Laden. Een ogenblik geduld.

Ijswafels 5 cent

Noordzeestrand is de afgelopen decennia voor talloze beroemde Nederlandse fotografen het decor geweest voor de meest fantastische fotografie. Het is de plek voor ontspanning, recreatie, ruimte en menig kind heeft onuitwisbare herinneringen aan ''een dagje aan het strand''. Wij hebben een selectie gemaakt van die onuitwisbare herinneringen. Voor het groot geworden kind zijn het feestjes van herinneringen. En voor wie het zich nog niet kan herinneren zijn het betoverende beelden van een vervolgen tijdperk waarin de ijsjes 5 cent (guldens) kostten. Dit thema zullen we blijven uitbreiden met unieke fotografische vondsten op het strand.
Zwart houten lijst, museumglas, zuurvrije passe-partout, foto geprint op Hahnemühle Barita. Gelimiteerde editie maximaal 10 exemplaren. Diverse prijzen (vanaf €295,--)
Zoeken naar je beelden
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.