Caption Photo Gallery

Welkom bij Caption Photo Gallery. Op deze site tonen we je de door ons zorgvuldig geselecteerde foto's uit de talloze bronnen (miljoenen foto's) van fotografen en agentschappen waar Caption Photo Gallery mee samenwerkt. Gelimiteerde en gesigneerde fineart prints van fotografen. Open edition vergrotingen van bijzondere (historische) thema's. En unieke en zeldzame vintage prints van vermaarde fotografen. Wij cureren en presenteren, maar het kan ook zijn dat je iets specifieks zoekt. Laat het ons weten!

Wie zijn wij

Caption Photo Gallery is gevestigd in het voormalige Duiker’s Derde Ambachtsschool, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag, thans eigendom van Stichting Hendrick de Keyser. De school was vele jaren het huis voor diverse fotoagentschappen en foto productiebureau.

Wat bieden wij

Mooie ‘hand picked’ foto’s. Mooi in de zin van ontroerend, inspirerend of bijzonder en als beeldende aanvulling op jouw interieur thuis. Elke foto vertelt een verhaal maar elke zorgvuldig geselecteerde foto is in staat jouw eigen verhaal aan te vullen, bewust of onbewust.
De eerste inspirerende selecties staan nu in onze gallery. Klik hier voor één van de selectie foto’s.

Maar ook foto’s die (onbedoeld) zeer relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie en verrassend genoeg nog nooit zijn overwogen als vergroting aan de muur.
Dit concept is tot op heden zelden toegepast en daar willen we verandering in brengen. Voorbeelden? ‘De tien dragende foto’s van Corona’ voor in een ziekenhuis. Iconische historische herinneringen voor alzheimerpatiënten. De opkomst van de auto in het Nederlandse landschap voor een autodealer. De top tien politieke schandalen voor het politieke debat centrum. Foto’s die de politiek deed aftreden. Iconische sportmomenten die het land ondersteboven zetten. Zwaarbevochte wetten en vrijheden. Pop- en andere legendes en nog veel meer.

Wij willen de brug zijn tussen de talloze thema’s die voor jou en jouw bedrijf specifiek kunnen zijn, voor jou op wat voor wijze dan ook een statement maken en we hopen je bedrijf extra mooi te mogen maken.

En die ‘brug’, die is er eigenlijk nog nooit geweest. De juiste connectie tussen een vergroting bij jou aan de muur en het fotoarchief van ANP Foto, met ruim 100 miljoen foto’s is al snel een brug te ver. Daarom werkt Caption Photo Gallery met een team van fotografiespecialisten die letterlijk de brug kunnen zijn en dus het illustratieplan kunnen maken, precies afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

Wil je meer weten over het illustratieplan van Caption Photo Gallery, neem dan contact met ons op.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.