Caption Photo Gallery

Bij Caption Photo Gallery hanteren we een unieke benadering van fotografie. Onze focus gaat verder dan techniek en compositie, zo selecteren wij redactie foto’s die tot ons spreken en hun eigen verhalen vertellen. We werken samen met verschillende talenten, waaronder de gerenommeerde fotograaf Roy Tee en de Belgische fotograaf Kris Pannecouche, die met zijn fotografie prachtige verhalen deelt over de “Performers of Kinshasa in Congo”.

Onze meest exclusieve collectie bestaat uit de foto’s van de wereldberoemde fotograaf Sebastião Salgado. Zijn werk is niet alleen adembenemend mooi, maar ook een krachtig eerbetoon aan de mensheid en de natuur. We zijn dan ook trots om zijn foto’s te mogen tonen in onze galerij.

Onze collectie biedt foto’s met een sterk beeld een uniek verhaal “Voor aan de muur”.

Wie zijn wij

Caption Photo Gallery is gevestigd in het voormalige Duiker’s Derde Ambachtsschool, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag, thans eigendom van Stichting Hendrick de Keyser. De school was vele jaren het huis voor diverse fotoagentschappen en foto productiebureau.

Wat bieden wij

Mooie ‘hand picked’ foto’s. Mooi in de zin van ontroerend, inspirerend of bijzonder en als beeldende aanvulling op jouw interieur thuis. Elke foto vertelt een verhaal maar elke zorgvuldig geselecteerde foto is in staat jouw eigen verhaal aan te vullen, bewust of onbewust.
De eerste inspirerende selecties staan nu in onze gallery. Klik hier voor één van de selectie foto’s.

Maar ook foto’s die (onbedoeld) zeer relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie en verrassend genoeg nog nooit zijn overwogen als vergroting aan de muur.
Dit concept is tot op heden zelden toegepast en daar willen we verandering in brengen. Voorbeelden? ‘De tien dragende foto’s van Corona’ voor in een ziekenhuis. Iconische historische herinneringen voor alzheimerpatiënten. De opkomst van de auto in het Nederlandse landschap voor een autodealer. De top tien politieke schandalen voor het politieke debat centrum. Foto’s die de politiek deed aftreden. Iconische sportmomenten die het land ondersteboven zetten. Zwaarbevochte wetten en vrijheden. Pop- en andere legendes en nog veel meer.

Wij willen de brug zijn tussen de talloze thema’s die voor jou en jouw bedrijf specifiek kunnen zijn, voor jou op wat voor wijze dan ook een statement maken en we hopen je bedrijf extra mooi te mogen maken.

En die ‘brug’, die is er eigenlijk nog nooit geweest. De juiste connectie tussen een vergroting bij jou aan de muur en het fotoarchief van ANP Foto, met ruim 100 miljoen foto’s is al snel een brug te ver. Daarom werkt Caption Photo Gallery met een team van fotografiespecialisten die letterlijk de brug kunnen zijn en dus het illustratieplan kunnen maken, precies afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

Wil je meer weten over het illustratieplan van Caption Photo Gallery, neem dan contact met ons op.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.