Laden. Een ogenblik geduld.

World Portraits

World Portraits is een unieke collectie foto's van mensen van over de hele wereld. De collectie bevat meer dan 10.000 beelden van 'modellen' uit 52 landen. Wat World Portraits uniek maakt, is dat de persoon op de foto deelt in de opbrengst. Wanneer er een foto wordt verkocht, ontvangt de geportretteerde een commissie op het auteursrecht.

Dit is het eerste wereldwijde initiatief dat ervoor zorgt dat mensen, waar ook ter wereld, geld ontvangen als hun foto wordt gepubliceerd. De afgebeelde mensen zijn geen professionele modellen, maar 'gewone' mensen die ter plekke een 'modelrelease' contract tekenen.

We hebben een selectie gemaakt uit het World Portraits archief. Zoek je een andere foto voor aan je muur? Laat het ons weten en we gaan voor je op zoek.
Zoeken naar je beelden
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.