Corona in beeld

Speciaal voor het ministerie van VWS stelde ANP een overzichtsboek samen van de afgelopen twee jaar corona, Uit de productie van duizenden foto's van ANP fotografen werd een selectie gemaakt van klein en groot visueel nieuws in de twee jaar waarin corona onder ons is.


kijk verder

ANP Plakboeken

We hebben een nieuwe parel ontdekt in de bijzondere fotoarchieven van het ANP. Een deel van de ANP fotoplakboeken, waarin dagelijks in de analoge tijd foto's werden geplakt en bewaard, blijken op zeer hoge resolutie te zijn gereproduceerd. De toenmalige ANP foto laborant zou zich nooit hebben beseft dat anno nu, ruim 50 jaar later, de zorgvuldige geplakte pagina's een prachtig tijdsbeeld kunnen zijn van het visuele nieuws in Nederland. En te vergroten tot vele, vele vierkante meters, waarbij ook de captions goed te lezen zijn.


kijk verder
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.