De vergroting

Bij Caption Photo Gallery bieden we standaard drie opties voor het aanleveren van de vergroting. De foto als losse print van hoogwaardige kwaliteit. De foto afgewerkt op dibond of de foto ingelijst met passe-partout achter museumglas.

Ben je op zoek naar een ander papiersoort of een andere afwerking? Neem contact met ons op.Hahnemuhle fibre gloss white fineartpapier

Handgemaakt kunstdrukpapier
Zuurvrij
340 grams

Wat is Dibond?

Wanneer aluminium en polyethyleen samenwerken, ontstaat een prachtig materiaal: dibond. Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dit garandeert maximale stevigheid. Dankzij de minimale dikte is het materiaal erg licht - zo kun jij je kunstfoto's eenvoudig aan de muur hangen. De kunstfoto's worden in hoge resolutie op kwalitatief papier gedrukt en vervolgens op 3 mm dibond gelijmd.

Passe-partout achter museumglas (ingelijst)

Lijst: Nielsen, mat zwart geanodiseerde aluminium lijstprofielen

Bij beeldformaat 33 x 33 cm, lijst 45 x 45 cm
Bij beeldformaat 33 x 50 cm, lijst 45 x 62 cm

Museumglas: 70% museumglas (70% UV block)
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.